Om os

I 2002 blev Columbine ApS grundlagt med drømmen om at indføre smukke, håndlavede lys fra Israel og Egypten til Skandinavien. Siden grundlæggelsen har firmaet været i rivende udvikling, og repræsenterer store, toneangivende europæiske interiørfirmaer. Idag varetager Columbine ApS salg af Present Time og Jolipa, så vores kunder kan handle både Present Time og Jolipa på samme tid.  
Vores firma er bygget omkring et dansk hovedkontor, som varetager vores kunder, samt central lager i Holland og Belgien. Herved kan vi tilbyde vores kunder et nært samarbejde med dansk personale og et bredt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser. Vores kunder kan derfor tilbyde produkter, som ikke er set i enhver anden butik - uden at dette bliver en bekostelig affære. 
Columbine ApS har hovedsæde i den smukke nordsjællandske natur tæt på Hillerød og Gribskov. Vi sidder 3 piger på kontoret og tager sig af den daglige kontakt med vores kunder. Vi lever efter devisen, at kunden er i centrum, og vi vil altid efterstræbe at imødekomme alle Jeres ønsker og behov. 
Hvis du har yderligere spørgsmål, skal du altid være velkommen til at kontakte os på: 
+45 4879 7000 eller salg@columbine.dk

 
Læs mere om vores historie og hvem vi er i DesignBase her: